2009. szeptember 04. 13:12 - margitosz

Éhség+ halálfélelem!

Ismételten kiruccantunka borgátai gyogyfürdőbe.

Amegszokott útvonalon,megállunk kávézni.Mivel korán indultunk megbeszéltük reggelizni is fogunk ahol az elmult héten is. Ajka bakonygyepesnél a RI-Zo  étteremben.JÓkora melegszenyót adtak multkor is.Más felszolgáló volt nem is vágott semmit ,bár mit kérhettél felejtsd el nem kapsz arckifejezéssel nézett ránk, ez már több mint gyanus volt.Négyen  kértünk öt féle kávét, ez már be is zavarta! Mondjuk szeretnémk reggelizni. Néz bambán, ja az nem fog menni csak 10-óra után. Igaz még csak hajnali kilenc volt, de mindegy. Fel is baszta az agyam ez nem ismer milyen vagyok éhesen. A PÁROM EGYBŐL CSITÍTOTT IS, NE KICSIM MAJD...... nincs majd este hat órakkor, mikor jövünk vissza fele talán majd meg is ebédelhetünk! Faszom! Kérdezem a kis csajt melyik ídő számításban élsz? Vagy nincs szakácsod ,? bemegyek megcsinálom én, csak had egyek mert vér fog folyni! Nagy bazmegolással eljindulunk.

Annyira megviselhette a társaságunkat ez az eset,hogy mikor kitértünk a főútra a Sanyka előzött! Nem is akár hogy!Az meg van, hogy veled szemben kétsávos az út mivel,hogy volt kapaszkódó sáv, vagy mi faszom mindegy,a mi oldalunk természetesen egy sávos, ő meg előz ,mit neki a záró vonal .Megy a nem te sávodban, úgy kb 300-métert mire oda szolók neki :-Te Sanyka nem akarsz vissza térni a te sávodba!

 -Minek nem jön autó! Így akarta magát kidumálni, de szerintem nem volt képben az éhségtől!

Odaértünk kiszálok az aútóból.

-ÉLek, túléltem basszus!

-Te sanyka éhes vagy?

-Nem miért ?-Azt hittem kettőslátásod volt , tudod a nem te sávodban jártál! Erre megszólal a párja Tegzi:

-Rá se ránts Margo ő sosem tudja merre jár! Levert a víz, többet nem utazok veled megölsz!

Címkék: ölni fogok
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr671359825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tolvajhold (törölt) 2009.09.04. 17:23:33

az egy frankó kajálda! és reggel hétkor is szokott melegszenyó lenni a jóseggű barna csajnál. szalámis, csípőssel... baszki, most mehetek venni zabát.

margitosz 2009.09.04. 17:46:24

A jóseggü barna csajnál biztos kapsz nyitásnál reggelit! Szalámisat, méregerőset.....baszki!@holdfénytolvaj:

tolvajhold (törölt) 2009.09.04. 19:05:39

@margitosz: nyitásnál azért nem. kipróbáltam.
süti beállítások módosítása