2009. december 27. 12:12 - margitosz

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Ismét elmúlt egy év!

Nem nagy reményeket fűzök a következő esztendőhöz sem. Az év utolsó napján nem fogok fogadkozni, hogy majd ezt fogom csinálni meg azt, úgy sem tartom be soha sem! Pedig alapjában én egy elég következetes ember vagyok, de mindig szarik valamit a kutya! :D

Szóval megpróbálok sodródni az árral, és ha valami kedvező dologba ütközöm azt ki fogom használni bár mi áron is! Na jó ölni nem fogok ,csak ha nagyon muszáj!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr671625873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.12.28. 08:39:29

Pezsgős szilvesztert neked is Margitosz! A fogadkozás ártani nem árthat, legalább valamennyire tisztába kerül vele az ember, hogy mik is a céljai. Azért egy átgondolást megér ;)

margitosz 2009.12.28. 12:40:30

@Kristopher: Oké igazad van ,de nem mindig rajtam múlik. Tervezek , fogadkozom és még sem úgy alakulnak a dolgok mint ahogy szeretném. Pedig nincsenek túlságosan nagy igényeim!:)
süti beállítások módosítása