2009. szeptember 04. 09:53 - margitosz

MEKK MESTEREK !!!!

Ki kell írnom magamból mert különben kiütést kapok!

Baráti társaságomban van egypár mekk mester.....bizonyára ismeritek azt kedves mesefigúrát. Ő hozzá lehetne hasonlítani ezeket a díszpintyeket.

 

-A pasim az a kis aranyos ,imádom de nem egy műszaki zseni.Tavaly tatarozzuk a lakást a barátok összefogásával tök buli volt az egész. Főleg hogy a párom megfejelte a flexes bulijával! Azt mindenkinek tudnia kell a pasim egy nagyon precíz ember még ha nem is ért semmit, az adott tevékenységhez.

Fűrdőszobában járunk festéssel és a drága lát ám a falból kiállni egy vízvezetékcső csonkot ami le van dúgózva, na vajon miért? Gondolt eggyett fogja a flexet és neki is esett. Abban a pillanatban lépek oda ,ráordítok de már késő volt. Belevágott naná hogy dőlt a víz a csőből,naná hogy nem volt a vízvezetékhez a lakásban elzáró rendszer így az egész lépcsőház víznélkül maradt, hétvége + ünnep gondolhatjátok milyen nehéz volt szakembert találni.A cselló országos cimbi rácuppant a résre megpróbálta befogni a lukat persze nem sok sikerrel, ráordítok ember inkábba flexet húzd ki a konektorból mielőtt agyon basz benneteket az áram! Agyon....na ez egy kicsit túlzás volt!

Következő megmozdulása  azt hitte fel tud szerelni egy csillárt....!

Aszisztálok neki! -te szivem ne hívjunk valakit aki ért is hozzá?

-Ne nevettesed már ki magad életem!

-Oké te vagy a szakember! Áll a létrán én meg adogatom a szerszámokat.

-Életem felkapcsolnád a kapcsolót?

-Hát persze! Láss csodát semmi nem történt. Na akkor majd most ujra neki lát.

Na most jó lesz, felkapcsolom,akkorát csattant hogy csak na! Ijedttében leugrott a létrárol.Fel akarom nyomni a biztósítékot akkor sem vólt villany,kimegyek a lépcsőházba ott sincs, kinyirta az egész lépcső házat, ha lúd legyen kövér! Még jó hogy volt ÉDÁSZOS ismerősöm. Minap már elegem volt belőle mindig jött áta hosszabítóért pedig csak ujra kellet kötni a zsinórt. mondom neki na figyelj hogy csinálom mert többször nem mutatom meg.Átkötöttem egy pár perc alatt,és még működött is!

A másik kedves ismerősöm! Barátnőm párja na az egy fenomén! Bár mire megkérik, hogy csinálja meg ,ez az első válasza :-Hogy a faszomba csináljam, meg mivel?

-Egy aprócska javítani való volt náluk a falon a bontás útán. Nagy könyörgés után le térdel elé, nézegeti ,körbe üli egy megvető pillantást vet a barátnőmre, természetesen már dőlt rola a víz. A barátnőm megszólal :-Látom már agyban meg volt a munka!

Kész vagyok az állat, előveszi a nokedli szaggatónak a nyeleskanalát ,és nekilát simogatni a falat a vakolattal. Persze csekély eredménnyel. A párja oda libben kiveszi a kezéből , bele meríti a vakolatba oda csapja  ott ragad az anyag ,:-Na látod így kell ezt fiam!

N ajó ,azért van a baráti körben aki bár mihez fog azt azért meg tudja csinálni tisztességesn! DE az meg egy kis pöcs ,állandóan bekostol valakit, valaki engem a kis telefonbetyár!

 

 

Címkék: pasik
10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr421359438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.09.04. 13:05:44

jajj de jót röhögtem.:D

Az én pasim is tök preciz, mindent meg tud csinálni....mindendt baszod!:) Az már más kérdés ha itthon kell valamit csinálni szereti elhimihumizni a dolgokat, félig megcsinálni, meg "jó az nekünk" nekiállással. Érted a szekrény mögött nem festi le a falat meg stb. mert az örökre ott marad-aztán mégse, gardróbszekrény alá nem tesz lamináltpadlót meg hasonlók. Persze mielőtt elmegyünk vásárolni, megbeszéljük, hogy mennyi kell, aztán rihtig annyit vesz, hogy "véletlen" oda ne jusson. Most nekiállt, hogy az új elekrtomos brinyómnak csináljon egy kis garázsfélét. Kupizik-mutyizik, mit lehetne felhasználni hozzá. Mondom neki, mennyibe kerül a gerenda az állványzathoz? Aszongya legutóbb mikor vettük akkor 1800 ft volt. Na mondom akkor az csak nem fog földhövágni minket. Már szintezi az ajzatot ...nézem sem nem középre se nem a szélére tette a következő gerendát. Mondom neki micsinász? Aszongy ekkora lesz, mert ennyit ad ki két osb lap. Mondom neki csinálj nagyobbat ne legyen levágva ne legyen benne beugrás, talán el tudsz vágni egy osb hosszában... a következő, ugye látom, hogy kb fél méter szintkülönbség van a mostani műhely és a készülő garázs közt. Már nézegettem hogy abba mennyi beton fog belemenni, meg mennyit kell zsaluzni, hogy egy szintre kerüljön. mondom neki, minek kell hogy egy szinten legyen, ha külön bejárata lesz? Tegyél bele egy lépcsőt, sokkal egyszerűbb dolgod lesz, ez mind felesleges amit csinálsz....
nézegeti-jé tényleg!

Parasztész!:)

margitosz 2009.09.04. 15:13:24

@Bogi24: Az baz meg!
A héten annyit röhögtem hogy úgy maradt a szám!

tolvajhold (törölt) 2009.09.04. 17:20:41

hiába, egyetlen igazi jó otthoni meló van: fűnyírás.

margitosz 2009.09.04. 17:49:33

@holdfénytolvaj: De azt legalább profi szinten űzheted!

Te ember nem akartam cikizni a férfiakat!
Akár mennyire hihetetlen, de ezek megtörténtek!

tolvajhold (törölt) 2009.09.04. 18:57:53

@margitosz: vágom kerianyu, te nem vágod :) én is baszott lusta vagyok ám! :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.09.05. 13:17:54

@tolvajhold: De jó lesz má' jön a tél nem kell füvetnyírni....nem lesz miről írni:D


Ja de akkor meg jön a fahasogatás:D

tolvajhold (törölt) 2009.09.05. 16:15:06

@Bogi24: nos, gondoltam a télre és szereztem üvegházat. szóval lesz gyep. :P a favágás jó téma. köszi. írok is most egy favágós posztot, oszt megyek fát hordani.

margitosz 2009.09.05. 20:38:57

@tolvajhold: Hajrá gyözzön a jobbik!!!!

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2009.09.07. 22:02:01

egyszer kitaláltam az aktuális faszimnak hogy a beépített konyhaszekrény mőgé tegyen gipszkartont és majd arra fel lesz csenpézve. igazából ketten találtuk ki....
szóval kurvára nem értett hozzá de örömöt akart nekem szerezni azzal hogy majd ő megmutatja milyen istenkirály. konyhabutor elhúz...egy röpke hétvége alatt meg is csinálta az öt m2 ficak gipszkartonozását. jön felém csillogó szemekkel hogy fogjam be a szemem mert mutatni akar valamit.odaértünk kinyitottam a szemem mondom neki-te tök fasza lett de a méretre készitett konyhabutort basszhatjuk mert kissebb lett a hely 10 cm-rel. majdenem elsirtam magam persze ő is:)
kitalálta hogy gyorsba levág a pultból..persze balfaszul mert a tűzhelyemre rálóg 10 cm a falnál hiányzik. fogalmunk sem volt hogy csinálta....

margitosz 2009.09.08. 19:20:55

@Fricsek: Kurva jó! Na ezért édemes felkelni!:D
süti beállítások módosítása