2009. június 12. 13:29 - margitosz

EZ EGY NAGYO FONTOS KÉRDÉS!!!!!!

Valaki felvilágosítana!

Hogyan ismerem fel azt aki nem normális? Mert hogy annyi kuplungos ember van ám! Különben is mindenki hülye aki nem normális? Vagy ha úgy is néz ki mintha minden rendben lenne nála, később miért barom?

Kezdhetném a férfi ismerőseimmel,mivel hogy inkább velük kapcsolatban vannak kurva szar tapasztalataim.Tisztelet a kivételnek!Biztosan van! Személyesen még nem találkoztam eggyel sem.Igaz netes ismerőseim közt akad egy kettő,pl. Boony, meg a Tolvajhold akikről azt gondolom hogy normális emberek, és a nőket nem tartják egy sallangnak a p..na körül.Attól függetlenül, hogy sokszor írogatunk egymásnak igazi baromságról amiből én is kiveszem a részem természetesen,de ez más.Az élet nehéz dolgairól azért el lehet velük komolya beszélgetni.Mint férfiak révén ,képzeljétek el igazat is tudnak adni a nőknek.Na ez volt a kivétel.De egyébkét akinek nem inge ne öltözzön fel! :D

A barátnőimnek sokszor akadtak olyan pasik akik nem erre a világra valóak! Még egy ufó leánynak sem felelt volna meg.Ugyan is ezek a pasik nem a földön járnak!Ismerőseim közt jól ismert( béla kis betűvel) na ez egy igazi (ŐS TULOK nagy betűvel)Azt tanácsolom neki meg a hozzá hasonlónak,ha az erdőben sétál fütyüljön ,de jól hangosan ki ne vágják fa helyett mert egy akkora tuskó,mint ide HANOI.Hozzá hasonló emberrel még nem találkoztam.Lehet, hogy ez egy egyedi példány? LEVELE!

Na szóval ,ha valaki tudna egy olyan szűrőt kölcsönözni, akik fennakadnának a hülyeség lukán, jó néven venném.KÖSZIKE!

Címkék: pasik
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr221180900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boony 2009.06.12. 17:27:09

Elösszőr is köszönöm Margitosz! (belepirultam) :)
De tulajdon képp magamat inkább hitelesen normálisat alakító hülyének tartom... vagy fordítva? ;)
Te ez a béla (kis b-vel) nagyon a bögyötökben van! A mobilján biztos töpörtyű az oplogó a parasztnak! :D

Ritka női név 4 betű??? béla :)

margitosz 2009.06.12. 19:18:07

@Boony: Nagyon a bögyömbe van tőle éhe halhatott volna a két éves kis fia míg ő kint füvezett Hollandiában.Ha mi nem segítünk rajta.
A hitelesen normálisat játszó hülye az nem egyenlő a barom, bunkóssággal.

tolvajhold (törölt) 2009.06.12. 21:59:44

csatlakozom boony kartárshoz.

margitosz 2009.06.13. 13:45:33

@Boony: Most kapcsolok miért pont női név?
Lehetne akár szobabicikli márka
dobó kocka
fakocka bélából.....stb.:D

Boony 2009.06.13. 13:49:12

@margitosz: Szobabicikli? Te ráülnél egy bélára?! :D:D

margitosz 2009.06.13. 14:09:02

Addig tekerném míg el nem hagyná a biciglinyi agyát.:D
süti beállítások módosítása