2009. június 23. 10:53 - margitosz

AZÉRT MÁR NA.!.........

Elgondolkodtató némelyik pasi ,milyen furán fogja fel a körülötte forgó világot.Sűrűn elő fordul felkapom a fejem egy-egy szó foszlányra.Minap is hallom ám kurvákról diskurálnak.Mennyivel olcsóbb mint egy








kapcsolat!Persze mondanom sem kell olvastam ilyen hasonló posztot is .Nem minősítem ő dolga. Nem tartom viccesnek még ha úgy is próbálják előadni.Miért van az hogy a leg több pasi az csak azt hiszi hogy a pénze az ami, minden áron kell egy a nőnek? Ha ez így van mert másért nem jár vele a csajszi, akkor az a pasi annyit is ér.Ott már valami bibi van. Persze jól esik az ember lányának, néha nap egy kis apróság.Azt se mondom,hogy nem előny ha van pénze a drágának.Na és mi van akkor ,ha törvényes feleség vagy? Az már kész lehúzás? Szóval na vannak itt szemléleti problémák némelyik hímnél! Tudom vannak olyan nők akik kifejezetten a pénzre utaznak, de őket ezért is válasszák a pasik. Szóval kitartják őket ,egy darabig amíg nem  jön valaki aki a szívét is megdobogtatja nem csak a farkát. Csak ha belegondolok ez így ebben a formában nem állja meg a helyét.Nyilván a pasi az ős kórban is többre vitte ha nem csak egy bunkósbotja volt hanem kettő.Lényeg a lényeg nem csak fítoktatni szeretik,hogy nekik van lóvé ,hanem próbálják is behálózni ez által azokat a csajokat akiket erre érdemesnek tartanak.Aztán a baráti társaságban szeretik szórni magukat ,hogy milyen drága ez a nő!Na akkor ez, hogy is van? Ki szórja a pénzét és miért? Meg kire? Ugyan már emberek ki veszi be ezt a dumát! Szeretnek mártírkodni ez van.Hát ha van kivétel ez úton is elnézés kérek tőle ezek a sorok akkor rá nem vonatkoznak!

Címkék: pasik
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr751202878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boony 2009.06.23. 22:02:24

Csóró vagyok egy darab bunkósbottal. Ezt az inget nem veszem fel :)

margitosz 2009.06.24. 10:06:08

@Boony: Oké rendben! De azt beláthatod ,hogy igen is a leg több pasi ha pénze van ,bár mennyi ez relatív, mindig azzal érvel hogy a csajára költi.Közben magától sem sajnálja a jó cuccokat. Csak ez lényegtelen.

tolvajhold (törölt) 2009.06.24. 11:33:58

valaki adna egy száraz kenyeret? és ígérem csak szerelemből nősülök. másból úgyse tudok. :D

margitosz 2009.06.24. 12:14:25

@holdfénytolvaj: nem érted a lényeget te nem erről van szó! Arró ...........ááááááááááá nem is érdekes vegyél vegyél út szélit!l :D

2itailor 2009.06.24. 15:44:03

Margosz, én most elképzeltem, mikor valakinek megdobogtatják a farkát :=))
Kész!!! csúcs ez a mai napi lelki hintapalinta...:D

margitosz 2009.06.24. 17:24:41

@2itailor: Mitől vagy kész ha arra célzol lelki beteg vagyok ,hatalmasat tévedsz nincs is lelkem. Egy lelketlen dög vagyok.:D Én csak fel vok háborodva !

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.06.24. 18:41:17

Ez egy akkora baromság mint az állat. Fújj de gyűlölöm ezt a témát. Vannak ribancok, akik csak arra buknak, hogy mennyi pénze van a faszinak, és van olyan faszi aki mást nem tud/akar felmutatni.....na ők keressék már meg egymást, aztán tömködjenek a testnyílásaikba pénzt!

2itailor 2009.06.25. 07:58:33

@margitosz: a saját lelki billegetésemre céloztam :) mintha kissé labilis lennék vagy mi.
Lelked neked is van:), különben nem vettet volna rá a fiúk idiótaságát:) rá se ránts és vannak sajna jópáran akik így gondolkoznak és nem is lehet őket eltéríteni őket ebbéli hitüktől, legfeljebb nem szabad ilyennel kezdeni.
süti beállítások módosítása