2009. szeptember 29. 09:45 - margitosz

A PÉNZ AZ NAGY ÚR!!!!!

A FIUK ÁLLANDÓAN POLITIZÁLNAK A KOCSMÁBAN ,HA MÁR KETTŐNÉL TÖBBEN ÖSSZE JÖNNEK!

Megy a nagy okoskodás, mint mindig.Na nem is az a lényeg ,hanem szóba jött egy -két közismert emberke a városunkból."Köztiszteletben" lévő úrak! Nem is olyan rég én is jelen voltam ezen a gálán,ugyan is nyilvános volt,s mint néző jelen voltam én is.Itt avanzsálták köztíszteletbeni úrrá ezt az embert,amit még a tv is leadott  az eggyik műsorában. Ez az uraság mondanom sem, kell nem az arkangyal megtestesítője. Én nagyon jól tudom hogy kutyából nem lesz szalonna, csak kutya szalonna! AZ eggyik csatlósa aki, mint a pulikutya úgy lohol a lába nyomában a kis tökalsó szinte nevetséges ,csak senki nem mer nevetni! Kapott  az úraságtól egy autót.A kis tökalsó meg is köszönte. -Fönők még az unokáim is téged fognak szolgálni! Beszarás!Nos ezekkel az emberekkel bratyizik a polgármester úr! Ez az úraság jó helyen volt jó időben tökölön! Nem is feszegetem tovább a dolgokat ,mert a végén egy juta zsák lesz a báli ruhám a csákányhíd alatt. az arcom meg felismerhettetlenségig össze lesz verve.

 

 

Címkék: úrak
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margosz.blog.hu/api/trackback/id/tr591414873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni Papa · http://gombocsekli.blog.hu/ 2009.09.29. 13:45:15

gonosz a világ ezen oldala, a félelem és a félelem keltés az egyik legaljasabb

bárcsak mindig tudnánk röhögni rajta, s kiröhögni azt, aki magát ilyen nevetségessé teszi!

(sokat járok kocsmába, de még sosem volt kedvem politizálni pláne ott :D )

margitosz 2009.09.29. 15:55:09

@Süni Papa: Jól van !,van amikor a foci a téma. Ez az egész bagázs akit nem neveztem a nevükön, egy szánalmas bagázs. Csak az a baj, hogy a nem tisztességesen megkeresett pénzükkel sok mindent el tudnak érni. Akár egy városka életét is befolyásolhatják. Akis gyökér a hat általánosával, mint egy rócsild báró közlekedik. Remélem jön még a kutyára kamion! Vagy a saját hammere!

tolvajhold (törölt) 2009.09.29. 21:17:50

kerianyu, kell neked az a polgármesteri trón. :)
süti beállítások módosítása